Náboženské trhy – Religio.

2. februára 2019, milano, Nezaradené

A už je to tu , milí spotrebitelia. Dosť bolo uniformity, dosť sektárskych prejavov a fantazmagórií. My ideme s dobou a vieme svoj tovar prispôsobiť dušiam a  ušiam našich zákazníkov. Vieme im vyjsť v ústrety, a dať im to, čo lahodí ich oku a osobnosti.

Foto:https://pixabay.com/

 

 

Sme flexibilní , a vieme pohotovo zareagovať na dopyt a garantujeme rýchlu dodávku, nízku cenu a čerstvosť tovaru. Naše regály náboženských predstáv praskajú pod váhou a tak je načase uspokojiť svoje prirodzené túžby po duchovnosti. Náš repertoár je pestrý a široký. Máme všetko počnúc kresťanstvom,  cez rôzne koncepcie budhizmu až po animistické náboženstvá.

 

Ak chce niekto veriť v jediného Boha, vieme to zariadiť. Ak v trojjediného Boha,aj tu vieme uspokojiť túžbu všetkých, a nielen tú. Na objednávku vieme v skrátenom čase dodať aj viac-jediných Bohov, /viac od troch/. Disponujeme triádami , a i celým panteónom bohov, i filozofickými koncepciami božstiev.

Ak chcete trestajúceho Boha, máte ho mať, ak láskavého a takého,kto chápe  ľudskú slabosť a sklon k zlému , vieme opäť sa tomu prispôsobiť. Ak Boha ktorý všetko prehliada, a nevyžaduje platenie účtov, tak aj tu dokážeme uspokojiť dopyt.

A ak sa vám páči predstava žiť v nebi, tak to už je pre nás samozrejmosť. Ale vieme ponúknuť aj milénium a večný život v pozemskom raji. Pre náruživých tu máme novinku, moslimské nebo a 72 panien, čo pre mnohých pánov je zaiste lákavá predstava. Ale pre tých,ktorý sa chcú zbaviť natrvalo svojich túžob tu máme budhistické prvky a nirvánu. A to,že máme aj inovovaný koncept budhizmu /západný, konzumný/, tak aj to je u nás opäť už samozrejmosťou. Dokonca vieme na jednotlivé náboženstvá našiť rôzne prvky, cez vieru v reinkarnáciu až po rôzne ezoterické doplnky,prívesky. Určite sa u nás nájdu aj modlitebné mlynčeky,  plátené voodoo-bábiky a farebné a borovicové  špendlíky sú k tomu zadarmo. Tu, želania našich zákazníkov sú smerodajné. Fantázií sa tu medze nekladú.  A pre ženské osadenstvo bude zrejme príťažlivá ponuka širokého okruhu bohýň-matiek. S dieťaťom v náručí a aj bez.

Foto:https://pixabay.com/sk/

To je len malá,  prezentačná ukážka všetkého ,čím náš zásielkový obchod Religio disponuje. Naša ponuka je neobmedzená a tovar posielame obvykle do troch pracovných dní. Veríme ,že splníme všetky vaše očakávania.

Foto:https://pixabay.com/sk/

 

 

 

 

 

 

PS: Duchovný zážitok, osvietenie, zábavu a  to z úvodu garantujeme. /ale záchranu nie!/

 

 

 

Hlásaj slovo, naliehaj vhod i nevhod, usvedčuj, karhaj a povzbudzuj so všetkou trpezlivosťou a múdrosťou. Lebo príde čas, keď neznesú zdravé učenie, ale nazháňajú si učiteľov podľa svojich chúťok, aby im šteklili uši. Odvrátia sluch od pravdy a obrátia sa k bájkam.“ 2 Tim.4,2-4.

——————————————————————————————–

Foto:https://pixabay.com/sk