Založ si blog

Náboženské trhy – Religio.

A už je to tu , milí spotrebitelia. Dosť bolo uniformity, dosť sektárskych prejavov a fantazmagórií. My ideme s dobou a vieme svoj tovar prispôsobiť dušiam a  ušiam našich zákazníkov. Vieme im vyjsť v ústrety, a dať im to, čo lahodí ich oku a osobnosti.

Foto:https://pixabay.com/

 

 

Sme flexibilní , a vieme pohotovo zareagovať na dopyt a garantujeme rýchlu dodávku, nízku cenu a čerstvosť tovaru. Naše regály náboženských predstáv praskajú pod váhou a tak je načase uspokojiť svoje prirodzené túžby po duchovnosti. Náš repertoár je pestrý a široký. Máme všetko počnúc kresťanstvom,  cez rôzne koncepcie budhizmu až po animistické náboženstvá.

 

Ak chce niekto veriť v jediného Boha, vieme to zariadiť. Ak v trojjediného Boha,aj tu vieme uspokojiť túžbu všetkých, a nielen tú. Na objednávku vieme v skrátenom čase dodať aj viac-jediných Bohov, /viac od troch/. Disponujeme triádami , a i celým panteónom bohov, i filozofickými koncepciami božstiev.

Ak chcete trestajúceho Boha, máte ho mať, ak láskavého a takého,kto chápe  ľudskú slabosť a sklon k zlému , vieme opäť sa tomu prispôsobiť. Ak Boha ktorý všetko prehliada, a nevyžaduje platenie účtov, tak aj tu dokážeme uspokojiť dopyt.

A ak sa vám páči predstava žiť v nebi, tak to už je pre nás samozrejmosť. Ale vieme ponúknuť aj milénium a večný život v pozemskom raji. Pre náruživých tu máme novinku, moslimské nebo a 72 panien, čo pre mnohých pánov je zaiste lákavá predstava. Ale pre tých,ktorý sa chcú zbaviť natrvalo svojich túžob tu máme budhistické prvky a nirvánu. A to,že máme aj inovovaný koncept budhizmu /západný, konzumný/, tak aj to je u nás opäť už samozrejmosťou. Dokonca vieme na jednotlivé náboženstvá našiť rôzne prvky, cez vieru v reinkarnáciu až po rôzne ezoterické doplnky,prívesky. Určite sa u nás nájdu aj modlitebné mlynčeky,  plátené voodoo-bábiky a farebné a borovicové  špendlíky sú k tomu zadarmo. Tu, želania našich zákazníkov sú smerodajné. Fantázií sa tu medze nekladú.  A pre ženské osadenstvo bude zrejme príťažlivá ponuka širokého okruhu bohýň-matiek. S dieťaťom v náručí a aj bez.

Foto:https://pixabay.com/sk/

To je len malá,  prezentačná ukážka všetkého ,čím náš zásielkový obchod Religio disponuje. Naša ponuka je neobmedzená a tovar posielame obvykle do troch pracovných dní. Veríme ,že splníme všetky vaše očakávania.

Foto:https://pixabay.com/sk/

 

 

 

 

 

 

PS: Duchovný zážitok, osvietenie, zábavu a  to z úvodu garantujeme. /ale záchranu nie!/

 

 

 

Hlásaj slovo, naliehaj vhod i nevhod, usvedčuj, karhaj a povzbudzuj so všetkou trpezlivosťou a múdrosťou. Lebo príde čas, keď neznesú zdravé učenie, ale nazháňajú si učiteľov podľa svojich chúťok, aby im šteklili uši. Odvrátia sluch od pravdy a obrátia sa k bájkam.“ 2 Tim.4,2-4.

——————————————————————————————–

Foto:https://pixabay.com/sk

Nikdy neexistuje bezvýchodisková situácia v živote človeka a to ani v realite dnešných dní!

13.01.2023

(Doporučenie: Kto chce viac získať z tohoto článku, môže si pozrieť aj všetky odkazy na biblické texty, ktoré sú vyznačené inverzne.) Možno, pri názve tohoto blogu vás napadnú slová, že – nádej zomiera posledná. Ale ja začnem uistením, že skutočná nádej nikdy nezomiera. Ale sa napĺňa, a my potom zisťujeme,(alebo ešte len zistíme) že stálo za to veriť [...]

„Ja Som“ = „Ja som, ktorý som“ ? !

06.02.2021

Ako to vlastne je? A tak skúsme opäť uvažovať pomocou Božieho slova a zdravého úsudku, a možno pochopíme, /ak tak bude chcieť Boh, ktorý pokorným dáva porozumenie/, že nie všetko čo nám niekto tvrdí musí byť pravda. Aj keď to tvrdí väčšina. Z biblickej opakovanej histórie by sme to mali aspoň vedieť, ak ju dobre poznáme?! A verme, že skúmanie, kladenie otázok, [...]

„A pekelné brány ju nepremôžu“. – (ale niekde sa stala chyba, niekoho predsa premohli)

18.12.2020

Citujem, ……. „Akokoľvek zázračne to znie, Cirkev sa naozaj za celých dve tisíc rokov ani raz nepomýlila v otázkach viery alebo mravov. Je to vlastne skutočný zázrak, ktorý by mohol komukoľvek poslúžiť na dôkaz božskosti katolíckej Cirkvi. Mnohí by radi dokázali aspoň jeden jediný omyl katolíckej Cirkvi v jej dvetisíc-ročnej histórii. Nikomu sa to [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

milano

(New Living Translation) "Základy práva a poriadku sa zrútili. Čo môžu robiť spravodliví?" "Základy", - pod týmto slovom treba vidieť princípy morálky, ktoré tvoria základ spoločnosti. (Ellicottov komentár) Na otázku: "čo môže robiť spravodlivý"? - odpovedá Žalmista v 1 a 7 verši, daného 11 Žalmu. Práve v takých časoch, musí kresťan bezvýhradne dôverovať Bohu, ktorý podporuje a ochraňuje tých, čo sa držia jeho spravodlivých noriem. A útechou je im aj to, že tí - čo rúcajú základy poriadku a prehliadajú spravodlivosť, nikdy nemôžu zvíťaziť! Táto kategória ľudí, dokonca považuje súčasný úpadok morálky, za - "ilúziu" a značná časť týchto ľudí verí, že "žijeme v tom najlepšom svete". Veľavravné sú preto aj slová zo Zjavenia 22,11-12, ktoré, na už nadhodenú otázku, radia: ..... "Kto krivdí, nech krivdí ďalej; kto je špinavý, nech zostane špinavý ďalej; spravodlivý nech ďalej koná spravodlivosť a svätý nech sa ďalej posväcuje. Hľa, prídem čoskoro a moja odplata príde so mnou, aby som odplatil každému podľa jeho skutkov."

Štatistiky blogu

Počet článkov: 37
Celková čítanosť: 183664x
Priemerná čítanosť článkov: 4964x

Autor blogu

Kategórie